Rezervasyon
  • Görseller Liberty Hotels Blog040
Antiphellos LIBERTY SIGNA

Antiphellos LIBERTY SIGNA

Mayıs 2024'te Açılış

Liberty'nin en yeni oteli Signa, aile temalı su parklarından daha sakin vakit geçirmek için yetişkinlere özel havuzlara kadar su eğlencesi sunmak üzere en az on altı seçenekle yüzme havuzu departmanında diğerlerini geride bıraktı. Fethiye'deki göz alıcı Liberty Fabay'ın yanında yer alan Signa, yüzme seçeneklerinin yanı sıra çok daha fazla olanak sunmaktadır.

Aralarında Guinness markasının sunulduğu bir Irish Bar'ın da bulunduğu sekiz barın yanı sıra Türk ve uluslararası büfeler, lezzetli bir Steakhouse, Asya, İtalyan ve Uzak Doğu seçenekleri, iki alakart kahvaltı seçeneği (Ege ve Akdeniz), ayrıca atıştırmalık restoranlar, pastaneler ve 24 saat açık seçeneklerden oluşan çok sayıda restoran bulunmaktadır.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için spor ve eğlence seçenekleri, su parkları da dahil olmak üzere çeşitli havuzlar ve güzel bir iskeleye sahip güzel bir plaj alanı ile gerçekten sınırsızdır. Basketbol ve plaj voleybolu oynayabilir, pilates, yoga ve dans derslerinin keyfini çıkarabilir, Türk hamamları, masaj ve cilt bakım odaları bulunan Spa'daki kapalı havuzu kullanabilir veya akşamları sunulan karaoke seçenekleri ve canlı şovlarla rahatlayabilirsiniz.

Çocukların da kendi aktiviteleri ve hatta kendi kulüpleri vardır. Mini Kulüp, gösteriler ve mini diskolar ile 4-12 yaş arası çocuklara hitap ederken, Teen Club sosyal medya köşesi, oyun konsolları ve DJ dersleri ile 13-16 yaş arası çocuklarla ilgilenmektedir.

Her ne kadar aile dostu bir otel olsa da Signa, bir gözünü çocuksuz seyahat edenlere de açık tutuyor; bu nedenle sadece yetişkinlere özel odalar, yemek alanları ve 16 yaş üstü için sessiz havuzlar bulabilirsiniz.

Signa'nın Superior, Superior Havuz Erişimi, Deluxe, Junior Süitler ve Penthouse'lardan oluşan odalarının tümü şık modern bir tasarıma, enfes banyolara ve bol miktarda doğal ışığa sahiptir. Otelde modern dokunuş olarak bazı odalarda PlayStation, talep üzerine çeşitli oda kokuları ve konuklara iyi bir gece uykusu sağlamak için özel olarak hazırlanmış bir Spotify çalma listesi bulunmaktadır. Diğer standart olanaklar arasında Akıllı TV, Bluetooth hoparlör, kahve makinesi, yastık menüleri ve her odada bir balkon veya teras bulunmaktadır.

Liberty Fabay, kendinizi bu zarif cennetten uzaklaştırabilirseniz, tarihi Fethiye şehrini, Amyntas Kaya Mezarları ve Tlos gibi yerel tarihi yerleri, lüks 'süper yat' kasabası Göcek'i ve eşsiz Saklıkent Kanyonu'nu keşfetmek için de iyi bir konuma sahiptir.

Liberty Fabay'in geniş arazisinin uygun noktalarına yerleştirilmiş site genel görünüm haritalarından birine bakarsanız, mavi rengin bolluğu sizi şaşırtacaktır. Su, bu şık otelin başlıca özelliklerinden biridir; havuzlar ve su parklarının yanı sıra bazı odaların hemen önünden geçen özel olarak tasarlanmış su yolları, konukların özel güneşlenme teraslarından çıkıp bir dalışın keyfini çıkarmasına olanak tanır. Tabii bir de otelin uzun, kumlu özel plajına nazikçe vuran etkileyici Ege Denizi var...

Tüm bu muhteşem mavilik, otelin ana binalarının canlı yeşil çimler ve bahçeler, palmiyelerle süslü patikalar ve dinlenme alanlarıyla serpiştirilmiş keskin beyazları ve ahşap kahverengileriyle dengelenmektedir. Bu alanlarda sadece havuzlar değil, aynı zamanda çok sayıda restoran, kokteyl barları, salonlar ve eğlence alanları da bulacaksınız.

Liberty Fabay'deki eğlence konsepti canlı ve kapsamlıdır. Ücretsiz aktiviteler arasında yoga seansları ve pilates, kardiyo ve zumba derslerinin yanı sıra plaj voleybolu, tenis ve su jimnastiği seçenekleri de yer almaktadır. Konuklar ayrıca jet-ski, fly-board ve tekne safarisi gibi daha adrenalin dolu sporları da deneyebilirler. Çocuklara özel tesislerde ise Çocuk Kulübü (4-12 yaş) ve Gençlik Kulübü (13-17 yaş) yer almakta olup, bu kulüpler yaşa özel aktivitelerin yanı sıra eğitim ve öğretim programları da sunmaktadır.

Buradaki yemekler cidden çok lezzetli. Ana açık büfe restoran Myra, günde üç kez Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetler sunmakta olup, zarif Sarpedon Balık Restoranı ve mükemmel Balbura Grill Restaurant (her ikisi de muhteşem deniz manzarasına sahiptir) gibi alakart

Etkinlik/Sizi Arayalım